parallax background

Om Business Inspirator

Business Inspirator er et verdiforankret selskap. Vårt motto er Lønnsomhet gjennom utvikling! 
Vi arbeider i skjæringspunktet mellom bedrifts-, organisasjonsutvikling og kulturbygging. Vi har som mål å tilføre verdi og vekst til ledere og virksomheter. 

Selskapet har et sterkt fagmiljø og er anerkjent for arbeidet med verdiforankret ledelse og kultur. Vår erfaring er at ledere som anvender verdiene sine i utvikling av virksomheten og medarbeiderne, og samtidig favner det virksomhetskritiske, oppnår solide resultater over tid. Vi bistår lederne med å anvende selskapets visjon, verdier og lederpraksis i utviklingsarbeidet. Vi legger til rette for at lederne inkluderer etiske vurderinger i beslutningsprosessene.

Konsultentteamet i Business Inspirator har ulik spisskompetanse, kompletterende ekspertise og solid erfaring som konsulenter og ledere i næringslivet og offentlig virksomhet i og utenfor Norge. 
Vår felles spisskompetanse er verdiforankret utvikling og veiledning. Vi er et kollegium med erfaring i strategisk og praktisk ledelse. Teamet har bred erfaring med bedrifts- og organisasjonsutvikling, kommunikasjon, organisasjonspsykologi, relasjonsledelse, risikoledelse, prosjektledelse, utvikling og veiledning med ledere og team. 

Teamet har publisert artikler og fagbøker innenfor fagområdene organisasjonskultur og verdier, kommunikasjon og risikoledelse.

Kontakt oss


    E-POST

    post@businessinspirator.no


    TELEFON

    +47 40 41 83 78